Seful PSD inghite inca o umilinta. Razvan Burleanu, fericit ca l-a invins pe omul sustinut de Dragnea: „I-am ciuruit”

news

Razvan Burleanu a oferit prima reactie dupa ce a castigat alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal in cursa cu Ionut Lupescu, Marcel Puscas si Ilie Dragan.

Burleanu a exultat in uralele membrilor afiliati si s-a laudat ca si-a ciuruit rivalii.

„Le multumesc contracandidatilor pentru participare. Multumesc intregii mele echipe pentru modul in care am reusit sa lucram in interesul dumneavoastra, exclusiv. Ati fost foarte fermi, drepti, integri! Sunt mandru ca fac parte din aceasta familie! Va multumesc mult! Trebuie sa recunosc ca, desi n-a fost chiar un fleac, i-am ciuruit!”, a spus Burleanu.

Apoi, Burleanu a anuntat cum va imparti noi functii pentru oamenii care l-au sustinut.

„Pentru functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv vi-l recomand pe Octavian Goga. Pentru Liga 3 ii vom sustine pe Florin Spanu si Mihai Dascalescu. Iar pentru futsal il voi sustine pe Cristi Vornicu”, a completat Burleanu.

Razvan Burleanu a castigat, miercuri, un nou mandat in fruntea Federatiei Romane de Fotbal.

La alegerile de miercuri, Burleanu a obtinut 168 de voturi, Ionut Lupescu 78 de voturi, iar Marcel Puscas doar 8 voturi. Ilie Dragan nu a obtinut niciun vot.

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Liviu Dragnea a spus ca „Lupescu e singurul cu care am discutat”, sustine ca „e nevoie de o schimbare profunda” si concluzioneaza: „Ca microbist, n-am cum sa sustin actuala conducere a FRF”.

„Singurul om cu care am vorbit a fost Ionut Lupescu! A fost singurul care m-a cautat acum o luna si jumatate sau chiar doua luni, mi-e greu acum sa stabilesc exact perioada, si mi-a spus despre intentia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui si i-am spus ca daca va fi ales presedinte al federatiei, atunci va avea toata sustinerea mea!”, spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


Comentarii: