Seful PSD reactioneaza pe ocolite in scandalul cu Tudose. Presa pro-Dragnea anunta cine ar putea fi urmatorul premier

news

Analisti apropiati deĀ PSD difuzeaza informatia ca Dragnea se pregateste deja sa il dea jos pe Mihai Tudose. SEful PSD ar dori sa il instaleze in fruntea guvernului pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii.

Informatia a fost publicata de DC News, care este condus de Bogdan Chirieac, ale carui legaturi apropiate cu Dragnea nu sunt un secret pentru nimeni.

„Liviu Dragnea va incerca sa faca o mutare-cheie in cadrul razboiului cu Mihai Tudose. Conform unor informatii obtinute de DCNews, seful PSD va incerca inlocuirea din functia de premier a lui Mihai Tudose cu Mihai Fifor.

Desi este putin probabil sa reuseasca, fiind a doua schimbare a premierului intr-un singur an, Mihai Fifor este optiunea cea mai buna pentru Liviu Dragnea din mai multe motive:

Fifor ar putea sa ii aduca lui Liviu Dragnea sprijin important partid. El a fost presedintele grupului din Senat si mai mult decat atat, a facut o impresie foarte buna partenerilor americani la vizita pe care a efecutat-o in Statele Unite ale Americii dupa numirea in functia de ministru al Apararii”, scrie DC News.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: