Seful PSD reactioneaza violent fata de comunicatul SRI. Dragnea a gasit inca pe cineva care „a cedat statului paralel”

politica

Liviu Dragnea afirma ca directorul SRI a cedat statului paralel, precizarea venind in contextul in care SRI a raspuns, luni, unui alt atac al liderului PSD, sustinand ca Serviciul nu este implicat in jocuri de putere.

„E bine sa nu mai fie implicat (SRI) in nimic altceva decat in ce prevad atributiile legale si constitutionale. Sunt implicati in dezbaterea publica pentru ca vin informatii despre implicarea efectiva in alte actiuni care nu au legatura cu activitatea lor”, a spus Liviu Dragnea.

Intrebat de ce nu il mai sustine pe Eduard Hellvid, Dragnea a raspuns: „S-a intamplat ca a cedat si el statului paralel”.

La finele saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sefia Camerei Deputatilor, transmitand public un avertisment dur sefului statului, Klaus Iohannis, dar si altor sefi de institutii importante, printre care si seful SRI, Eduard Hellvig.

„Este regretabil faptul ca se incearca atragerea Serviciului Roman de Informatii intr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false, acuzatii nefondate si calomnierea cadrelor Serviciului.

SRI condamna ferm aceste incercari de denigrare a institutiei si ii asigura pe partenerii interni si externi ca va ramane ancorat in misiunile sale care privesc exclusiv securitatea nationala.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei de neimplicare in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala”, transmite SRI printr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: