Seful SRI le-a transmis o scrisoare tuturor sefilor de partide din Romania. Tariceanu se balbaie, refuza sa spuna ce contine

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca seful SRI, Eduard Hellvig, le-a transmis o scrisoare tuturor sefilor de partide, insa a refuzat sa divulge continutul scrisorii.

„In privinta SRI, am salutat faptul ca din 2017 comisia de control a activitatii SRI si-a intrat in atributii serios, am cerut comisiei sa invite conducerea SRI la o discutia lamuritoare. Pot sa va spun ca am primit azi o scrisoare din parte directorului SRI, adresata si celorlalti presedinti de partide din Romania. Aceasta scrisoare nu e facuta publica, nu e secreta, sunt niste afirmatii de principiu, am citit-o inainte de sedinta, foarte rapid. Vom decide daca va fi sa o facem publica”, a declarat Calin Popescu Tariceau.

Tariceau a refuzat sa precizeze daca este multumit de activitatea directorului SRI. „Pentru acest lucru avem comisia de supraveghere a activitatii SRI. As putea da un punct de vedere dupa discutiile cu comisia SRI”, a spus Tariceanu, alunecos.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: