Semne de rascoala in PSD, candidatura lui Dragnea la Presedintie starneste furtuna: „Nu am fost consultat, nu m-a intrebat nimeni nimic”

politica

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a declarat miercuri, referitor la anuntul facut de Liviu Dragnea ca partidul se va pronunta duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, in privinta candidatului pentru prezidentiale, ca nu a fost consultat in legatura cu acest subiect de catre conducerea centrala.

„Nu stiu, nu am fost consultat, nu m-a intrebat nimeni nimic. Ma voi uita si eu cu foarte mare interes si atentie la televizor”, a spus Moldovan, citat de Agerpres.

Intrebat daca un astfel de anunt poate fi facut fara consultarea liderilor din teritoriu, Radu Moldovan a replicat ca raspunsul il poate da doar Liviu Dragnea. „Asta ati putea sa il intrebati pe domnul Dragnea, nu pe mine, pentru ca nu sunt purtatorul de cuvant nici al PSD, nici al domnului Dragnea”, a afirmat liderul PSD Bistrita-Nasaud.

Chestionat daca ar fi de acord cu candidatura lui Liviu Dragnea din partea PSD pentru alegerile prezidentiale, Radu Moldovan a spus: „Este prematur sa ma pronunt”.

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud a precizat ca, atunci cand Victor Ponta a candidat din partea social-democratilor pentru prezidentiale, a stiut despre acest lucru inainte sa fie facut anuntul oficial si chiar l-a sfatuit pe fostul lider social-democrat sa nu accepte, considerand ca este „un lucru neindicat”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: