Semne ingrijoratoare, jurnalisti cunoscuti sunt urmariti pas cu pas de PSD. Dragnea: „Acest jurnalist suna pe la ambasade”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este foarte bine informat in ce priveste activitatea unor jurnalisti importanti. El l-a acuzat de Dan Turturica, de la Digi24, ca suna pe la ambasade pentru a se interesa de sotul lui Sevil Shhaideh.

„Turturica tot suna pe la ambasade sa afle informatii despre sotul doamnei Shhaideh. Primeste aceleasi raspunsuri: ‘Este curat’. Se face de ras”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Dragnea nu a mentionat de unde stie sau de unde are informatii privind activitatea jurnalistului. In aceeasi emisiune, tot el a fost cel care a acuzat „teroarea” instalata in Romania, sustinand ca oamenii se simt urmariti.

„Vreau sa vad oameni in restaurante vorbind tare. La noi in Romania in restaurante se vorbeste in soapta”, a declarat Dragnea.

Jurnalistii de la Rise Project au anuntat, joi, ca propunerea de premier inaintata de Liviu Dragnea poate introduce Romania in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria. Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin revolutia siriana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: