Semne PROASTE pentru Firea in dimineata alegerilor. Electoratul PSD nu iese la vot

politica

Bucurestiul este pe ultimul loc in tara in ce priveste prezenta la vot. Electoratul PSD, format in mare parte din pensionari, vota de obicei masiv la primele ore ale diminetii.

Datele furnizate in timp real de Biroul Electoral Central arata ca prezenta la vot la ora 9.00 era de 4,3% la nivel national. Judetele Teleorman (7,7%), Giurgiu (7,2%) si Olt (7,05%) conduc detasat clasamentul prezentei, in timp ce Bucuresti (2,2%) e ultimul in clasament, precedat de Harghita (2,9%) si Cluj (3%).

Clasamentul pe sexe e condus de barbati, cu peste 450.000 de votanti, in timp ce pana la ora 9.00 au votat putin peste 35.000 de femei.

Gabriela Firea a votat la ora 9, la Colegiul Tudor Vianu din Capitala. Ea a fost insotita la urne de candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Dan Tudorache. Dupa ce a introdus in urne buletinele de vot stampilate cu optiunile sale, Gabriela Firea a sustinut declaratii chiar in sectia de votare.

„Am votat cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna. Cu totii ne dorim acest lucru. Avem de aceasta data, poate, o sansa in plus pentru ca cu totii suntem mai maturi din toate punctele de vedere”, a declarat Gabriela Firea.

Candidatul PSD a continuat spunand ca a votat „cu gandul la o capitala cu scoli si spitale moderne, cu problema traficului rezolvata” si ca s-a gandit la copii, la locuri de joaca, la investitorii romani si americani care ar putea veni in Bucuresti, la adultii care „petrec foarte mult timp in trafic spre serviciu”, dar si la varstnicii care „merita o viata mai buna”.

„Sunt pregatita sa lupt pentru bucuresteni. Ii indemn pe toti romanii sa mearga sa voteze pe cine considera ei de cuviinta (…) Sa faca diferenta clara ca suntem la alegerile locale, nu parlamentare, alegem gospodarii oraselor (…) Va multumesc si Doamne-ajuta!”, a incheiat candidatul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: