Semne proaste pentru PSD. Reactia lui Iohannis inainte cu mai putin de 24 de ore de motiune

politica

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, la o intrunire a liberalilor daca va trece motiunea de cenzura. Presedintele nu s-a aratat deloc ingrijorat, a ras cu pofta.

„Domnule presedinte, trece motiunea?”, a fost intrebat Klaus Iohannis de o jurnalista. Presedintele a ras cu pofta, fara a face alte comentarii.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura va trece cu certitudine. „Nu am pierdut nici un vot la motiune”, a subliniat Orban.

”Nu am pierdut nici un vot la motiune. Toate informatiile false care circula acum despre esecul motiunii sunt aruncate de PSD pentru demobilizare”, a declarat Orban la Digi24.

Orban a mentionat ca din cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura, un singur parlamentar nu va vota, ”din motive de sanatate foarte obiective”, iar asupra altor doi ”mai exista dubii”.

Liderul PNL a mai informat ca ”avem angajament din partea a cel putin alti 10 deputati, vor garanta succesul motiunii”.

„Nu ne bazam pe parlamentarii reveniti la PSD. (…) Cu estimarile noastre, care pleaca de la cifre reale si de la intelegeri cu oameni seriosi, motiunea de cenzura va fi adoptata. Avem 237 de semnatari ai motiunii, chiar daca 2-3-4 nu vor, vota, oricum avem alti 10 parlamentari care o vor vota”, a aratat liderul PNL.

Mai mult despre:

Comentarii: