Semne rele pentru superstitioasa Gabriela Firea, nu mai sta mult in functia de primar. I s-a aratat de doua ori intr-o singura zi – Video

news

Gabriela Firea si-a pierdut, joi, in timpul unui eveniment oficial, de doua ori esarfa tricolora, care este un simbol al functiei pe care o ocupa. Firea declara, in urma cu doi ani, ca este „foarte superstitioasa”.

Joi, Firea a participat la un eveniment organizat de Amabasa Lituaniei in Sectorul 4 al Capitalei. Ambasada a inaugurat un parc, intitulat „Parcul 100 de stejari”, dedicat Centenarului Marii Uniri, dar si aniversarii celor 100 de ani de independenta ai Lituaniei. La eveniment a participat presedintele parlamentului de la Vilnius, Viktoras Pranckietis.

La sosire, Gabriela Firea si-a pierdut esarfa tricolora, pe care primarii sunt obligati sa o poarte la evenimentele oficiale. „A alunecat pe geaca”, a spus Firea. Ghinionul nu s-a oprit insa aici. La scurt timp dupa acest incident, primarului i-a cazut din nou esarfa, aceasta fiind ridicata slugarnic de edilul Sectorului 4, Daniel Baluta.

Gabriela Firea se declara „foarte superstitioasa”, fiind nascuta pe 13 iulie 1972. „Sunt foarte superstitioasa, dar nu legat de cifra 13, care mi-a adus mult noroc in viata. Nu prea ma intorc din drum, fac trei pasi inapoi daca imi taie calea o pisica, nu tai ceapa si mamaliga cu cutitul”, a povestit Gabriela Firea pentru „Adevarul” intr-un interviu acordat in 2016.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: