Semnul care poate anunta o noua criza economica. Si in 2008 tot Tariceanu era la putere si am platit trei ani ca sa iesim din criza

money

Indicele bursier american Dow Jones a avut luni o scadere de 1.175 de puncte, cea mai mare dupa criza financiara din anul 2008, situatii asemanatoare inregistrandu-se si la bursele S&P 500 si Nasdaq, ceea ce a atras „preocuparea” Presedintiei SUA.

Indicele bursei americane Dow Jones a scazut cu 4,6% (1.175 de puncte), inchizand sesiunea de luni la nivelul de 24.345,75. Aceasta este cea mai mare scadere inregistrata de Dow Jones din septembrie 2008, cand valoarea indicelui pierduse 777,8 puncte dupa respingerea unui plan de asistenta financiara destinat sistemului bancar din Statele Unite, anunta Mediafax.

Reamintim ca si Romania a fost lovita de criza economica din 2008, iar atunci era premier Calin Popescu Tariceanu, care ca si acum era preocupat doar sa cheltuie banii pe pomeni electorale sau pe recompense acordate prietenilor politici.

Valoarea indicelui S&P 500 a inregistrat luni o scadere de 3,8%, iar Nasdaq a piedut 3,7% din valoare, potrivit BBC News.

Scaderile inregistrate de bursele din Statele Unite intervin dupa luni de cresteri la niveluri record care au generat speculatii privind supraevaluarea activelor companiilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: