Senatoarea agramata da vina pe angajati intr-un nou mesaj scris cu greseli. In plus, era „afectata emotional” din cauza scandalului dintre Dragnea si Tudose

politica

Senatoarea PSD Roxana Natalia Paturca tine sa vina cu precizari pe Facebook, dupa ce a postat recent un mesaj slugarnic la adresa lui Liviu Dragnea care continea grave greseli gramaticale. Ea spune ca greselile ii apartin unui angajat.

„Multumesc Sef! Multumesc pentru tot! Azi , e si ziua mea….in Bucuresti! Tu , ai echipa!”, a scris Paturca pe Facebook pe 10 octombrie, intr-un mesaj ce continea virgula intre subiect si predicat.

Acum, dupa ce presa i-a scos in evidenta greselile elementare de limba romana, Paturca sustine ca nu ea este de vina, ci un angajat.

„Pentru ca, in ultimele zile, am devenit tinta multor comentarii pe paginile de socializare, dar si a unor practicanti ai jurnalismului, fiind acuzata de un mesaj agramat postat cu ocazia zilei mele de nastere, desi nu cred ca ar fi nevoie sa dau socoteala in fata unora care chiar sunt certati cu gramatica, dar din respect pentru oamenii de buna credinta si pentru prezentarea, in totalitate, a adevarului, vreau sa fac urmatoarele precizari:

1. Asa cum probabil multi dintre dumneavoastra cunoasteti, iar cei care nu stiti aflati acum, multi dintre cei implicati in foarte multe activitati sociale ori politice nu au, efectiv, timp sa scrie mesaje pe paginile de socializare. Motiv pentru care, adeseori, apeleaza la un om de specialitate care face acest lucru, pe baza dictarilor pe care le transmit respectivele persoane, in mod direct sau prin telefon. Asta am facut si eu, in acea zi care, sa nu uitam, era una foarte tensionata in partidul din care fac parte (iar participarea mea, chiar indirecta, la acest eveniment chiar m-a afectat emotional). Am trimis textul operatorului meu si dupa o perioada de timp (nu foarte lunga) uitandu-ma pe telefon si vazand mesajul, am vazut respectiva greseala motiv pentru ca l-am sunat, imediat, pe operator, rugandu-l sa faca respectiva corectura! Atentie, nu dau vina pe el, se poate intampla oricui, dar am crezut ca am rezolvat-o in termeni utili si eleganti. Ce a urmat? Sub nicio forma nu cred ca multi dintre cei care au reactionat au facut-o cu buna credinta, dar pentru cei care chiar au fost afectati de intregul eveniment, imi cer scuze, cu toata responsabilitatea, cu buna credinta si cu dorinta ca asemenea situatii sa nu se mai repete!

(…) Asadar, toate gandurile bune prietenilor! Si, cat se poate de crestineste- toate urarile de bine, dusmanilor! Eu nu stiu sa urasc!…

P.S. – Si, apropo- “Sef” nu este o greseala ortografica atunci cand “Sef” reprezinta o formula de adresare! In limbajul colocvial, desigur…”, sustine Paturca.

Insa si acest mesaj al senatoarei PSD contine un abuz de virgule, greseala semnalata de catre internauti.

Screen Shot 2017-10-16 at 10.02.43

Potrivit CV-ului oficial, postat pe site-ul Senatului, Paturca a fost profesoara si chiar inspector scolar inainte de a intra in Parlament. Cu toate acestea, ea pune virgula intre subiect si predicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: