Senatoarea Anghel: „Aceasta nu e Romania mea. Ne-au calcat in picioare, Iohannis trebuia suspendat”

politica

Senatorul ALDE Cristiana Anghel se plange ca nu a fost ascultata de catre colegii din PSD, astfel incat guvernul si Iohannis „ne-au clacat in picioare”. Ea este nervoasa ca Livia Stanciu a fost numota judecator la CCR.

„Am spus ca acest guvern, al tradarii nationale, nu trebuie validat. Am spus apoi ca trebuie depusa motiune de cenzura. Nimeni nu m-a auzit. Doamna Pruna impreuna cu domnul Iohannis au numit intre timp toti sefii la parchete. Si ne-au calcat in picioare. Cu Macovei in frunte… Am spus ca presedintele trebuie suspendat. Si iar am fost luata in deradere.

Astazi, la CCR a fost numita „muntele de moralitate”, Livia Stanciu. Cum va apara acesta persoana ordinea constitutionala cand este partenera a DNA iar prezumtia de nevinovatie a oricui reprezinta un moft?! O conditie sine qua non pentru a putea numi pe cineva la CCR este O BUNA REPUTATIE. Cand a „omorat-o” pe Rarinca cu ajutorul DNA reputatia doamnei a crecut la „cele mai inalte inalte culmi”. Halal sa va fie la toti!

Daca o buruiana nu o smulgi cand este mica si are radacini plapande, va veni vremea cand vei dori si nu vei mai putea. Vezi cazul Basescu. M-am saturat! Asta nu este Romania mea. Este a nemercinilor care au pus laba pe ea! Treziti-va, cat se mai poate face ceva!”, a scris Cristiana Anghel pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: