Senatoarea Balamuc, adusa din nou la Antena 3. Postul lui Felix, campanie virulenta impotriva vaccinarii

politica

Senatoarea Diana Sosoaca a fost din nou invitata in studiourile Antena 3, luni seara, in contextul in care postul lui Dan Voculescu duce a campania virulenta impotriva vaccinarii.

„Domnul Citu ne-a facut teroristi. Atata timp cat cei care lupta pentru drepturile si libertatile cetatenesti, militam pentru respectarea Constitutiei Romaniei. Atata timp cat militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toti teroristi, pentru ca luptam impotriva mastii, a vaccinarii obligatorii. Eu imi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul Romaniei”, a strigat Sosoaca.

Sosoaca a venit in studio imbracata cu pantaloni de camuflaj si cu cu tricou pe care era scris „Senator terorist”.

Doua ore mai tarziu, Mihai Gadea a lansat in emisiunea sa atacuri violente privind campania de vaccinare. Gadea a incercat sa isi sperie privitorii cu stiri despre presupuse efecte criminale ale vaccinarii.

Prim-ministrul Florin Citu a declarat vineri ca zadarnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializata prin campanii impotriva purtarii mastii de protectie sau a vaccinarii anti-COVID, fara date concrete, este similara cu actiunea unor teroristi. Cea mai intensa campanie impotriva vaccinarii este dusa de Romania TV in combinatie cu Diana Sosoaca.

„In Romania, de un an de zile, exista o campanie impotriva acestor actiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Exista o campanie impotriva portului mastii in spatiul public, exista o campanie impotriva masurilor de distantare si exista o campanie impotriva vaccinarii.

Din punctul meu de vedere, aceste actiuni sunt similare cu actiunea unor teroristi, pentru ca a zadarnici aceasta activitate a Guvernului, care are ca obiectiv imbunatatirea sanatatii tuturor romanilor, este o actiune care incearca sa submineze autoritatea statului, fara date. Repet, trebuie sa ne uitam intotdeauna la specialisti, de acolo ne vin informatiile”, a precizat premierul, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Mai mult despre: ,

Comentarii: