Senator PSD de Suceava, dus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru un „deranj la stomac”. Nu a avut incredere in medicii suceveni

politica

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat, saptamana trecuta, cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca nu avut incredere in medicii suceveni. Senatorul nu avea decat un „deranj la stomac”.

Desi medicii suceveni de la Spitalul Judetean i-au spus ca nu e nimic grav, parlamentarul a insistat sa fie transferat cu elicopterul la Bucuresti, informeaza Obiectiv de Suceava. Elicopterul SMURD, ajuns de urgenta la Suceava, l-a transferat pe Iordache de la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava catre Institutul “Matei Bals“ din Bucuresti cu diagnosticul de enterovirus. Diagnosticul a fost confirmat in Capitala: un virus aerogen, o forma usoara de boala, ceva dureri de cap, ameteala si diaree.

Dupa aparitia articolului in Obiectiv de Suceava, medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), a contactat redactia pentru a preciza ca nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava pentru transferul la Bucuresti a pacientului Virginel Iordache, adaugand ca in acea perioada nu se afla in tara si ca, asa cum prevad procedurile, solicitarea a venit de la medicii Spitalului Judetean Suceava.

Indiferent de persoana care a autorizat acest transfer cu elicopterul, se pune intrebarea daca, oricare ar fi numele pacientului, pentru un dignostic asemanator celui pus de medicii suceveni se impunea aceasta operatiune, mentioneza jurnalistii suceveni.

Mai mult despre:

Comentarii: