Senator USRPLUS, la motiune: „Am un mesaj pentru PSD. In urmatorii trei ani si jumatate veti sta in Opozitie. Obisnuiti-va cu gandul asta!”

politica

Senatorul USR PLUS Radu Mihail le-a spus, marti, social-democratilor din plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca in urmatorii trei ani si jumatate vor „sta in Opozitie”, pentru ca actuala coalitie este una solida si „va ramane sa conduca Romania pana la urmatoarele alegeri si dincolo de ele”.

„Regret nespus ca domnii Simonis, Romascanu, Ciolacu v-au facut sa va pierdeti timpul cu acest exercitiu de ipocrizie si de inventivitate mincinoasa, pe care pompos l-ati imbracat in forma unei motiuni de cenzura. Domnule Simonis, domnule Romascanu, domnule Ciolacu, am un mesaj foarte scurt pentru dumneavoastra: uitati! Uitati, pentru ca urmatorii trei ani si jumatate veti sta in Opozitie. Obisnuiti-va cu gandul asta!”, a afirmat parlamentarul.

Acesta le-a mai spus social-democratilor sa uite „de anticipate, de guvern de unitate nationala”. „Aceasta coalitie este solida si va ramane sa conduca Romania pana la urmatoarele alegeri si dincolo de ele”, a afirmat el.

Parlamentarul USR PLUS le-a transmis colegilor sai ca „Romania nu mai este condusa dupa bunul plac al unui lider de partid dupa toanele, mofturile sau necazurile sale in justitie, Romania nu mai e condusa cu mita electorala si populisme ieftine”.

„Nu uitati ca ultima motiune de cenzura pe care ati trecut-o a fost impotriva propriului guvern pesedist”, s-a adresat el social-democratilor din plen.

El a subliniat ca in prezent exista „o guvernare responsabila, rationala, stabila, exact guvernarea de care are nevoie Romania in aceasta perioada de criza”.

„Aceasta coalitie de guvernare va ramane impreuna pentru ca poate fi in sfarsit coalitia bunei guvernari in Romania”, a incheiat senatorul.

Camera Deputatilor si Senatul dezbat si voteaza, marti, motiunea de cenzura initiata de PSD si intitulata „Romania esuata. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Citu”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: