Senatorul Antena 3 a fost EXCLUS din partid

actualitate

Senatorul ALDE Dumitru Pelican, unul dintre invitatii permanenti ai Antena 3, a fost exclus din partid, la propunerea organizatiei de Bucuresti, a anuntat, luni, copresedintele ALDE Daniel Constantin.

„Au fost motive care au fost discutate in organizatia de Bucuresti, anumite declaratii, anumite activitati. N-as vrea sa intru foarte mult in detalii, dar organizatia de Bucuresti ne-a propus aceasta solutie, pe care ei au validat-o sambata si astazi comisia de fuziune a luat act si a validat in consecinta”, a precizat Constantin intr-o conferinta de presa.

Pelican l-a tacat pe Tariceanu dupa negocierile pe care acesta le-a purtat cu Liviu Dragnea privind candidaturile in Capitala. El a declarat vineri ca este „mahnit” de rezultatul acestor negocieri si ca este ridicol modul in care a batut cu pumnul in masa avand in vedere ca este un partid cotat la 5%.

„Sunt mahnit de modul in care a negociat dl Tariceanu cu PSD. E ridicol cand esti un partid care se zbate la 5% sa bati cu pumnul in masa in fata celui mai mare partid al Romaniei”, a spus Pelican.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: