politica

Senatorul Antena 3, Ben Oni Ardelean: „Voi solicita demiterea lui Vlad Voiculescu in calitate de vicepresedinte al PNL”

Vicepresedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat sambata ca va solicita premierului Florin Citu, in cadrul Biroului Politic National al partidului, demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

„In calitate de vicepresedinte al Partidului National Liberal, voi solicita premierului Florin Citu, in cadrul Biroului Politic National, demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Tot circul, balbaiala si bataia de joc la adresa pacientilor de la Spitalul Foisor a umplut paharul. Pacientii cu diferite boli nu mai pot fi ignorati si dati la o parte in detrimentul pacientilor infectati cu COVID. Chiar daca managementul Spitalului Foisor s-a opus transformarii in unitate COVID-19, printr-o scena similara cu prelungirea carantinarii Timisoarei, s-a dat un ordin – ignorand vointa si argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuati in toiul noptii zeci de pacienti”, a scris Ardelean pe Facebook.

El a adaugat ca ministrul Sanatatii este direct raspunzator de trauma traita de pacientii evacuati, avizand propunerea DSU.

„Semnalez de cateva luni bune derapajele, stangaciile si atitudinea acestui ministru. Din pacate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gandirii, comunicarii sau crearii de proceduri. Este clar pentru toata lumea ca domnul Voiculescu este depasit de situatie, iar astfel vom face un bine atat lui, cat si pacientilor din Romania. Ministerul Sanatatii are nevoie de un ministru competent la carma sa. Sa-l gasim urgent”, a transmis Ardelean.

Ardelean este un apropiat al lui Mihai Gadea, el fiin dprezent aproape zilnic cu interventii la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

PSD-PNL, doar 1,67% dintre voturi. Sondaj printre tinerii romani membri ai comunitatii Reddit. Ce partid este pe primul loc

Un sondaj realizat in randul comunitatii Reddit Romania arata ca PSD-PNL ar obtine numai 1,67%…

40 de minute ago

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat…

2 ore ago

Premierul Poloniei: „Situatia din Ucraina este critica. Deznodamantul razboiului s-ar putea decide in urmatoarele saptamani”

Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri ca in Ucraina "situatia pe front este critica"…

O oră ago

Puscarie pe viata. O retea de agenti care incerca sa vanda documente ultrasecrete ucrainene rusilor a fost retinuta in regiunea Harkov

O retea de agenti care incerca sa transmita Rusiei documente ultrasecrete de la o uzina…

2 ore ago