„Senatorul chilotilor” va fi ministru al Culturii. CTP: „A lucrat in industria de craci, tate si buze siliconate”. Romascanu, declaratii obscene la adresa jurnalistilor

politica

Senatorul PSD Lucian Romascanu, un apropiat al lui Marcel Ciolacu, va fi ministru al Culturii in noul Guvern Ciuca, anunta surse politice. In august 2020, Romascanu a fost inlocuit din fucntia de purtator de cuvant al PSD dupa ce a avut o reactie obscena si golaneasca la adresa jurnalistilor aflati in sediul PSD.

La sfarsitul unei sedinte a Comitetului National Executiv (CExN) al PSD, Lucian Romascanu a avut o izbucnire golaneasca la adresa jurnalistilor care au decis sa iasa din sala pentru declaratiile lui Marcel Ciolacu. ”O sa primeasca o p… in c… toti”, a spus oficialul PSD.

”E un pic jignitor, ai purtator de cuvant care vine sa-ti dea niste informatii. Daca nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tau care vrea informatii? Unde e omul nostru de la camera, frate? Asta este sfarsitul unei frumoase prietenii. O sa primeasca o p… in c… toti”, a declarat Romascanu.

O angajata de la Biroul de Presa al PSD a ras si a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romascanu a raspuns: ”S-ar putea, da”.

La scurt timp dupa acest incident, Lucian Romascanu a fost inlocuit din functia de purtator de cuvant al PSD.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie usturatoare la adresa lui Lucian Romascanu dupa iesirea obscena a senatorului PSD la adresa jurnalistilor.

„De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin in orificiul digestiv anal, inferior? Era mult mai normal sa vorbeasca de orifiu bucal, care e folosit de jurnalisti? La gura! E normal, si eu folosesc astfel de cuvinte in privat. Sa nu fim… In afara spatiului public, e normal. Dumneavoastra n-ati injurat niciodata? Nu stiu cum poti spune ca era un loc privat. Locatia din Kiseleff e platita din banii nostri, cu bani de la bugetul de stat. Nu era pe terasa locuintei sale. Asta nu e normal!”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citeste si: „Merita o sansa”. Cazanciuc sare in apararea lui Romascanu dupa ce acesta i-a injurat obscen pe jurnalisti

CTP a adus apoi aminte ca Romascanu a fost director al publicatiilor de scandal Libertatea si Cancan. „Dansul a lucrat in industria de craci, tate si buze siliconate, si acum vorbeste de jurnalisti!?”, a subliniat CTP.

„Ramane atitudinea clasica a PSD-istilor, de la Iliescu, cu ‘Mai, animalule!’ ramane ideea ca ziaristii sunt niste scribi babilonieni care trebuie sa consemneze ceea ce am spus eu, ‘o maimuta care se scarpina’, cum a spus Adrian Nastase! Si s-a referit la toti, la ideea de jurnalism, pe care acest om o batjocoreste in cea mai buna traditie a PSD-ului”, a mai adaugat CTP.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: