„Senatorul PSD a tipat la toata lumea in spital, a amenintat. A vrut elicopter, a refuzat ambulanta”. Noi detalii despre senatorul „stricat la stomac”

politica

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Vasile Rimbu, a declarat pentru presa locala ca senatorul PSD Virginel Iordache a primit elicopter pentru a fi dus la Bucuresti, fiiind „stricat la stomac”, dupa ce a amenintat si „tipat” in spital. Iordache a negat insistent ca el a cerut elicopterul SMURD.

„Inteleg ca acum toata lumea invinovateste medicii suceveni ca au solicitat transferul cu elicopterul SMURD pentru asa un diagnostic. Dar medicii au luat aceasta decizie sub presiune si sub amenintari. A tipat la toata lumea. A amenintat. A cerut sa fie transferat si a refuzat Ambulanta. Ce puteau face medicii?! Sa-l duca unul cu masina personala?! La ‘Matei Bals’ a primit acelasi diagnostic si acelasi tratament. I-au mai dat in plus o pastila de Tamiflu”, a declarat joi, pentru Obiectiv de Suceava, Vasile Rimbu, managerul Spitalului Judetean Suceava.

Senatorul PSD Virginel Iordache a ajuns acum cateva zile la spital in Suceava pentru ca se simtea rau. Medicii de la Spitalul Judetean Suceava l-au asigurat pe senator ca nu este nimic grav, dar Virginel Iordache nu a fost convins si a insistat sa fie transferat la Bucuresti cu elicopterul SMURD.

Dupa aparitia in presa a informatiilor, reprezentantii senatorului au transmis un drept la replica in care spuneau ca medicii au hotarat transferul acestuia la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Obiectiv de Suceava noteaza ca un zbor precum acesta din discutie costa aproximativ 7.500 de euro.

Mai mult despre:

Comentarii: