Senatorul PSD Eugen Teodorovici anunta ca Dragnea nu va mai sta mult in fruntea PSD. Dezvaluiri privind culisele demiterii sale

politica

Senatorul Eugen Teodorovici il acuza voalat pe Liviu Dragnea ca se afla in spatele deciziei lui Tudose de a-l demite din functia de consilier onorific al premierului. „Cui apartine aceasta decizie? Cu siguranta cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania, de la economie la justitie, de la sanatate la sistemul social si educatie, de la industrie la agricultura etc., luand decizii, din pacate, in consecinta!”, spune Teodorovici.

Senatorul PSD este convins ca Dragnea nu va mai ramane mult timp in fruntea partidului. „Am convingerea ca lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai tarziu, asa cum ne dorim cu totii!”, arata Teodorovici pe Facebook.

Iata postarea integrala:

„Nu tineam neaparat sa am un punct de vedere, cu atat mai putin o reactie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din functia de consilier onorific al domniei sale. In schimb, au fost foarte multi oameni care m-au intrebat si s-au intrebat in spatiul public de ce o astfel de decizie si mai ales cui apartine?

Poate si pentru acest motiv dar mai ales din respect pentru cei care gandesc si care doresc cu adevarat binele acestei tari, am sa fac cateva precizari.

Ma asteptam la o astfel de decizie inca de la numirea mea in aceasta functie pentru ca am stiut intotdeauna ca acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume si mai ales de a actiona, nu este ceea ce accepta si promoveaza o mare parte din clasa politica actuala… INCA. Totusi, asa cum am spus, sansa si speranta pe care le acorzi oricarui inceput de drum m-au facut sa cred (unii ar spune naivitate, idealism), ca lucrurile se vor intampla altfel …

Nu cred ca este cineva atat de naiv incat sa creada ca motivul demiterii mele a fost altul decat acela al exprimarii in mod public a unui punct de vedere logic si de bun simt (de altfel un punct de vedere impartasit dar nu si asumat de multi dintre cei aflati temporar in functii cheie!); un punct de vedere despre modul in care se poate si trebuie utilizati banii publici in mod legal, eficient, transparent si mai ales pentru nevoile reale si, EXCLUSIV, in interesul romanilor.

Cui apartine aceasta decizie? Cu siguranta cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania, de la economie la justitie, de la sanatate la sistemul social si educatie, de la industrie la agricultura etc., luand decizii, din pacate, in consecinta!

Pe scurt, ARGUMENTUL FORTEI A INVINS FORTA ARGUMENTELOR!

Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii marunte si meschine, am convingerea ca lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai tarziu, asa cum ne dorim cu totii! Important este ca din ce in ce mai multi politicieni sa inteleaga ca nu doar trebuie sa spuna, ci sa sustina si sa actioneze ferm, exclusiv in interesul romanilor pe care ii reprezinta si care trebuie sa primeze oricaror interese particulare, partinice sau de grup”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: