Senatorul Tutuianu anunta deja cand va pica Guvernul Dancila: „Vor fi mai multe sanse, negociem cu 10-15 parlamentari PSD”

politica

Senatorul Pro Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, dupa esecul motiunii de cenzura, ca vor fi mai multe sanse pentru daramarea Guvernului PSD dupa alegerile prezidentiale.

„Purtam negocieri cu inca 10-15 parlamentari. Acum asteapta congresul, dupa ce se vor lamuri ca PSD nu merge nicaieri, probabil ca vor veni la noi.

Vor fi mai multe sanse pentru motiunea de cenzura dupa alegerile prezidentiale, dupa ce candidatul PSD nu va reusi sa ajunga in turul doi”, a declarat Tutuianu la Digi24.

Motiunea de cenzura ”Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot” a fost respinsa, marti, de Parlament.

Au fost inregistrate 200 de voturi favorabile, 7 impotriva si 3 abtineri, fiind necesare 233 de voturi favorabile pentru ca motiunea sa fi fost adoptata.

„Motiunea de cenzura nu a intrunit voturile necesare pentru a fi adoptata”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: