Serban Nicolae anunta suspendarea lui Iohannis. Vrea ca Tariceanu sa reprezinte Romania la Summitul UE de la Sibiu

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat, joi, la Antena 3 ca va propune suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis pana in luna aprilie, astfel incat Romania sa fie reprezentata la Summitul UE de la Sibiu de altcineva. Cel mai probabil va fi Calin Popescu Tariceanu, care devine presedinte interimar.

Enervat ca Iohannis a respins-o pentru a patra oara pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltatii, Serban Nicolae a declarat ca Iohannis „maimutareste functia prezidentiala” adtfel incat va propune suspendarea acestuia din functie. El nu vrea ca Iohannis sa reprezinte Romania la Summitul UE de la Sibiu.

„Domnul Iohannis inceteaza sa mai fie presedinte. Din pacate, faptul ca maimutareste functia prezidentiala afecteaza pe termen lung credibilitatea acestei institutii. Problema s-ar putea sa devina foarte serioasa si sa punem problema suspendarii din functia pe care nemeritat o are, eventual la sfarsitul lunii aprilie, ca Summitul de la Sibiu sa nu se tina cu cineva care are grija ca invitatii sa aiba copii dupa buletin”, a declarat Serban Nicolae la Antena 3.

El a mai sustinut ca este „degradant” ca presedintele Iohannis sa reprezinte Romania.

„Ma gandesc din ce in ce mai serios ca Romania nu poate sa fie prezentata la un Summit la nivel inalt, in timpul Presedintiei Consiliului, de Iohannis. E degradant”, a mai spus Nicolae.

Mai mult despre: ,

Comentarii: