Serban Nicolae ascunde salariul nevestei, care lucreaza la stat. A trecut la secret si numele celor care l-au imprumutat cu 260.000 de euro

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a anonimizat, in declaratia de avere, numele unor persoane fizice care l-au imprumutat cu 233.500 de euro si 120.000 de lei. De asemenea, Nicolae a ascuns si salariul sotiei sale, care liucreaza la o companie cu capital de stat.

Trei „persoane fizice” i-au dat cu imprumut lui Serban Nicolae 233.500 de euro si 120.000 de lei. Numele acestor persoane, desi trebuia sa fie mentionate in declaratia de avere, lipsesc. Tot lipsa este si salariul nevestei de la Incertrans, companie de stat, scrie Newsweek Romania.

Senatorul PSD a anonimizat un cont bancar, dar si salariul sotiei, Adriana Nicolae, incasat de la Incertrans – Institutul de Cercetari in Transporturi, companie pe actiuni detinute majoritar de statul roman prin Ministerul Cercetarii si Inovarii. La Incertrans, Adriana Nicolae detine, conform organigramei companiei, functia de director comercial-administrativ.

Nesimtirea lui Nicolae a mers atat de departe incat, la finalul declaratiei de avere, a „argumentat” juridic alegerea anonimizarii informatiilor, insailand niste articole de lege si, astfel, batandu-si joc de legea declararii averilor, mentioneaza Newsweek Romania.

Mai mult despre:

Comentarii: