Serban Nicolae da o noua definitie minciunii. Prins ca imprastie informatii false, senatorul PSD a replicat enervat: „Declaratiile mele au caracter politic”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a dat, miercuri, o noua definitie miciunilor. Senatorul PSD a spus la audierea ministrului propus pentru Sanatate, Victor Costache, dupa ce a fost prins cu minciuna, ca el face „declaratii cu caracter politic”.

Serban Nicolae a sustinut ca in locul lui Mircea Beuran a fost numit ca sef al sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca un medic care este sotul unei consiliere a presedintelui Iohannis. Cand Costache i-a atras atentia ca raspandeste informatii false, Nicolae a replicat enervat ca el face „declaratii cu caracter politic”.

Serban Nicolae: A fost o fatalitate si banuiesc ca cu totul intamplator, singurul pe care l-a gasit managerul spitalului sa-l puna in functie cu caracter interimar era sotul unei consiliere proaspat numite la Palatul Cotroveci.

Victor Costache: Iar aveti o informatie eronata, nu este sotul doamnei consilier in locul domnului Beuran, va rog frumos sa nu raspandi informatii false la aceasta audiere.

Serban Nicolae: Nu raspandesc niciun fel de informatie falsa, fiind in Parlament sa stiti ca declaratiile mele au caracter politic (rasete in sala).

Mai mult despre: ,


Comentarii: