Serban Nicolae forteaza redeschiderea teraselor din 15 mai. Replica dura chiar din PSD

politica

Senatul a adoptat, marti, un amendament al lui Serban Nicolae (PSD) la legea privind starea de alerta prin care se prevede ca terasele pot fi deschise din 15 mai.

Senatul, dominat de PSD, a adus schimbari majore proiectului de lege trimis de Guvernul Orban. Una dintre aceasta este redeschiderea teraselor din 15 mai.

„Pe durata starii de alerta poate fi permisa prepararea hranei si comercializarea produselor alimentare si bauturilor alcoolice care nu se consuma in spatiile mentionate la alin. (1), cu exceptia teraselor unde se respecta masurile de protectie sanitara”, este propunerea introdusa de Serban Nicolae.

Propunerea a fost adoptata de majoritatea PSD. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a criticat aceasta modificare, sustinand ca deschiderea teraselor este „prematura”.

„Sunt membru PSD, fac apel catre parlamentarii partidului sa nu mearga prea departe. Nu este momentul pentru orgolii! Daca deschidem totul deodata riscam ca pericolul infectarii si raspandirii a virusului sa fie foarte mare  Redeschiderea teraselor este prematura”, a spus Badulescu la Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: