Serban Nicolae, infrangere umilitoare in cadrul CEX al PSD. A plecat plin de spume

politica

CEX al PSD a decis, vineri, sa il sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, in pofida opozitiei lui Serban Nicolae.

”Nu a fost nimic tensionat, decat ca este normal ca in partid sa se discute aceste subiecte. Propunerea noastra este sa-l sustinem pe domnul Isarescu”, a raspuns Nicolae Badalau, vineri, dupa sedinta CEx a PSD, intrebat despre alegerea noii conduceri a BNR.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost cel mai infocat adversar al sustinerii lui Isarescu. La finalul CEX, Serban Nicolae a iesit furios pe usa si a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor.

Serban Nicolae a declarat, miercuri, ca senatorii nu au motive sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la conducerea BNR.

”In niciun caz nu am cum sa il sustin pe domnul Isarescu. Ba mai mult, domnul Isarescu a mai primit astazi un raspuns ferm din partea Curtii Constitutionale, in ciuda eforturilor disperate ale domniei sale si a minciunii pe care mi-a transmis-o personal: Aurul Romaniei trebuie sa revina in tara integral”, a declarat, miercuri, Serban Nicolae.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: