Serban Nicolae l-a injurat intr-un mesaj privat pe un cetatean roman. Judecatorul Cristi Danilet, socat: „Nu pot sa cred”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a trimis un mesaj injurios unui roman care il critica pe medicul ALDE Razvan Constantinescu pentru declaratiile sale la adresa protestatarilor. Limbajul senatorului a creat stupoare.

Valentin Ciuraru a postat mai multe mesaje pe pagina de Facebook a lui Razvan Constantinescu, in care ii critica declaratiile. Mesajele i-au fost sterse, iar apoi s-a trezit si cu un mesaj privat injurios tocami din partea senatoului PSD Serban Nicolae.

Iata mesajul lui Nicolae:

serban

Mesajul lui senatorului PSD l-a socat pe judecatorul Cristi Danilet.

danilet

Ciuraru a demonstrat apoi ca mesajul este real.

serban2

Serban Nicolae este unul dintre fruntasii partidului de guvernamant.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, medicul Razvan Constantinescu, membru ALDE, i-a catalogat pe protestatarii care cer retragerea legilor justitiei drept „idioti” si „boi”.

„Anunt de pe-acum ca blochez din prima secunda orice idiot care anunta pe Facebook ca merge sau ca a fost in Piata Victoriei! Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani, ca nu v-a convocat Securitatea, boilor! Sa va faca Tudor Chirila si cu Rares Bogdan endoscopie, clar?!”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: