Serban Nicolae, rascoala in PSD pentru gratierea coruptilor: „Dragnea a vorbit in nume personal nu in numele PSD”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor privind eliberarea coruptilor, s-a enervat cand a aflat ca Liviu Dragnea nu este alaturi de el. Presedintele PSD a declarat ca nu sustine o lege a gratierii pentru fapte de coruptie.

„Este opinia lui Dragnea, este opinia lui Tudorel Toader. Va doriti foarte tare ca totul sa fie foarte riguros prin decizii de partid aplicate militareste. Ar trebui precum colegul dumneavoastra Turcescu sa va dati jos din spate rucsacul si sa nu mai credeti ca totul e ca la unitate. Dragnea a vorbit in nume personal nu in numele PSD. PSD nu a luat o decizie in privinta legii gratierii”, a spus senatorul PSD.

El i-a atacat apoi dur pe cei care ii critica amendamentele: „Unii oameni care se amesteca aici sunt excesiv de prosti si excesiv de ticalosi. Nu e un interes politic in aceasta chestiune, ci unul tehnic. Nu am de scos pe nimeni din penitenciar. Aceasta lege poate fi respinsa, dar asta nu inseamna ca Romania nu va plati. Nu am niciun interes, daca proiectul va fi respins, nu e nicio problema. Voi fi dezamagit doar pentru ca trebuie sa platim foarte multi bani”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca el nu sustine gratierea faptelor de coruptie, mentionand ca „nu este cazul sa ne inflamam”.

„Eu nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Nu este cazul sa ne inflamam, oricine poate depune amendamente. Eu spun si acum Guvernului ca doar legea gratierii nu rezolva problema. MInistrul Justitiei ar trebui sa aiba o discutie cu presedintele CEDO”, a declarat Dragnea la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: