Serban Nicolae si-a pierdut complet controlul, scandal violent la Romania TV. Cuvintele folosite: „slugoi”, „maimutoi”, „anormal la cap”

politica

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae, a intrat intr-o coliziune violenta cu un reprezentant al PMP, Radu Cristescu, cei doi aruncandu-si reciproc invective dure. Titul a avut loc in direct, la Romania TV.

Radu Cristescu a declansat atacul, reprosandu-i lui Nicolae ca nu a fost in stare sa apere decizia de miercuri de gratiere a coruptilor. ”Ma bucur ca este domnul senator aici, poate doamna senator mai degraba prin ceea ce face”, a spus Cristescu. El  a acuzat ca Parlamentul a devenit o ”turca” dupa ce Serban Nicolae a votat ieri amendamentele, iar astazi s-a abtinut, precizand ca ”nu mai are niciun pic de demnitate” si ca ”l-a chemat seful la ordini”.

Serban Nicolae i-a replicat faptul ca ”un comportament servil unde se cheama lumea la ordine” este in Partidul Miscarea Populara.

Lucrurile au degenerat in momentul in care Radu Cristescu i-a transmis senatorului PSD ca ”sunteti o rusine pentru Parlamentul Romaniei”, ”o gluma de senator”, ”un jurist atat de bun incat ati facut praf aceste amendamente”, precizeaza DC News. Ulterior, Cristescu i-a cerut demisia lui Serban Nicolae, dupa care i-a cerut sa recunoasca faptul ca s-a abtinut azi de la vot intrucat ”l-a chemat aseara Dragnea”.

Senatorul PSD a rabufnit precizand ca ”nu este capabil sa lege doua vorbe”, ”ca vorbeste prost” si ca ”nu a facut nimic, doar s-a facut de ras”, dar si ca ”mai aveti putin si il sustineti si pe Ponta”, intrebandu-l ironic pe liderul PMP ”daca are mai multi stapani”, continuand sa-l numeasca ”slugoi”.

Alti termeni folositi de cei doi au fost „maimutoi” si „anormal a cap”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: