Serban Nicolae si Tariceanu, vizati de sanctiuni intr-un scandal cu invective suburbane: „Sare matreata din el”

politica

Parlamentarii USR cer conducerii Senatului sa ii sanctioneze atat pe presedintele Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, cat si pe presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae, sustinand, in doua sesizari depuse la Biroul permanent, ca cei doi au incalcat Regulamentul acestui for, in sedinta din 3 aprilie a Bp.

„Au fost trimise (sesizarile — n.r.) catre Comisia juridica. Exact aceasta a fost sesizarea catre Biroul permanent — sa trimitem spre analiza la Comisia juridica, disciplina si imunitati, cu textul de rigoare, sa dezbata acolo si sa faca o propunere”, a anuntat vicepresedintele Senatului Claudiu Manda.

USR il acuza pe Calin Popescu-Tariceanu ca nu l-a sanctionat disciplinar pe senatorul PSD Serban Nicolae, dupa ce acesta ar fi folosit cuvinte injurioase la adresa senatorului USR Mihai Gotiu.

Parlamentarii USR cer, de asemenea, sanctionarea lui Serban Nicolae pentru felul in care i s-a adresat lui Gotiu in sedinta Biroului permanent din urma cu o luna.

Citeste si: Stenograme stupefiante. Serban Nicolae, scandal la nivel inalt: „Esti prost, nespalat, sare matreata din tine”. Tariceanu i-a luat apararea

Reprezentantii USR din conducerea Senatului au parasit pe 3 aprilie lucrarile Biroului permanent, afirmand ca vicepresedintele acestui for Mihai Gotiu a fost jignit in timpul sedintei de senatorul PSD Serban Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: