Serban Nicolae, speriat ca mascarada sa cu Dragnea a fost data in vileag, recurge la jigniri: „Ineptie”, „oameni cu minte odihnita”, „mentalitate de sluga”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a negat vehement faptul ca ar fi pus la cale conflictul cu Liviu Dragnea privind legea gratierii pentru ca astfel liderul PSD sa isi imbunatateasca imaginea publica.

„Mi se pare o ineptie insistenta unora ca ar fi un plan al meu cu Liviu Dragnea, ca eu joc un anumit rol, ca Dragnea are un anumit rol. Cred ca sunt oameni cu mintea odihnita care cred asa ceva. Daca unii cu o mentalitate de sluga sunt obisnuiti sa fie sluga cuiva, este treaba lor”, a declarat Serban Nicolae, marti, la Antena 3.

El a negat si o posibila intelegere cu Traian Basescu privind gratierea coruptilor. „De asemenea nu exista nicio strategie cu Traian Basescu. Este un om pe care l-am detestat intotdeauna. Argumentatia domniei sale mi se pare absurda si nu pot sa o sustin”, a mai spus senatorul.

In ce priveste posibilele sanctiuni cu care a fost amenintat de Dragnea, Nicolae a declarat ca „nu imi fac planuri sau asteptari”. „N-am niciun fel de temere pemtru ca nu am facut niciodata compromisuri legate de functii”, a reactionat Nicolae la posibilitatea de a fi schimbat din fruntea Comisiei Juridice.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Parlament, ca, in sedinta Comitetului Executiv National de miercuri, va propune sanctiuni pentru presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, iar daca va constata ca nu mai are autoritate in partid, va pleca sa se apuce de pescuit ”in mod profesionist”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Daca nu mai am autoritate in partid, o sa vad, o sa plec si o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate. Vreau sa discutam transparent in Comitetul Executiv asta, ca li s-a spus ca e in regula cu acel amendament. Cand au vazut pozitia mea si-au dat seama ca de fapt nu era informatie corecta”, a precizat liderul PSD.

Intrebat daca va cauta juristi mai buni in PSD, in afara de Serban Nicolae si Eugen Nicolicea, Liviu Dragnea a spus ca „aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare si de caracter”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: