externe

Serghei Soigu a vizitat pe ascuns frontul din Ucraina. S-a miscat in mare viteza pentru a nu fi depistat de dronele Ucrainei

Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a vizitat trupele ruse care lupta in Ucraina, informeaza duminica agentia DPA, citata de Agerpres.

Ministerul Apararii de la Moscova a difuzat duminica un video aratandu-l pe Soigu coborand dintr-un avion in haine militare de culoare verde inchis si apoi discutand cu oficiali militari.

Ministerul a declarat ca el a acordat medalii unor soldati pentru eforturile lor in „operatiunea militara speciala”, denumirea oficiala in Rusia a razboiului impotriva Ucrainei.

Nu a fost dezvaluit exact locul unde s-a deplasat Soigu in Ucraina.

Rusia, care a invadat tara vecina in urma cu peste patru luni, isi concentreaza in prezent atacurile asupra regiunilor din est Lugansk si Donetk, desi rachete au lovit Kievul duminica.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cazacii care apara Zaporojie: „Deviza noastra este ‘Libertate sau moarte’. Rusii nu vor trece de noi, noi suntem cazaci adevarati. Nu mai este ca in februarie, martie si aprilie”

Numerosi cazaci din regiunea Zaporojie din Ucraina s-au alaturat luptei impotriva invadatorilor rusi. Intr-un reportaj…

O oră ago

Facebook a restrictionat pagina aktual24.ro pentru ca am apreciat pozitia Finlandei in legatura cu accesul cetatenilor rusi in UE

Pagina de Facebook a site-ului aktual24.ro a fost restrictionata de administratorii retelei pentru ca ar…

O oră ago

Atac puternic al Ucrainei in Rusia, doua sate rusesti au fost evacuate: „Zeci de tone de munitie au explodat” – Video

Locuitorii din doua sate din regiunea rusa Belgorod, situata la granita de nord-est a Ucrainei,…

4 ore ago