Serifi americani la parada de 1 Decembrie de la Suceava. Ei au fost adusi de un serif roman plecat din Marginea

news

Prezenta mai putin obisnuita la parada de 1 Decembrie la Suceava. Printre politicienii si oficialii locali s-au aflat si serifi americani imbracati in costum de ceremonie.

Cei sase serifi din Broward County, Florida.

Serif la Suceava

Serifii au ajuns in zona pe 27 noiembrie, ei fiind parte unui proiect de colaborare cu politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Suceava.

Serifii au participat alaturi de politistii de frontiera romani la o sesiune de antrenament tactic profesional politienesc.

”Actiunile de antrenament comun au debutat acum cativa ani, datorita conationalului nostru, Traian Breaban, plecat din Marginea si in prezent unul dintre serifii americani. Adam Rubin, Juan Thomas, James Pedre, Jason Hendrick si Steven Chin fac echipa cu Traian Breaban in aceasta sesiune”, a declarat primarul primarul municipiului Radauti, Bogdan Andrei Loghin, citat de Suceava News.

”Cei care au mai participat in misiunile anterioare au adus aprecieri pozitive orasului si zonei noastre, ba chiar s-au aratat foarte interesati sa revina cu familiile sau sa se retraga aici la pensionare. Impreuna pentru diplomatie, impreuna pentru viitor!”, a mai spus Bogdan Loghin.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: