„Serios, a avut mare succes la Bruxelles?”. Un europarlamentar socialist strain a inceput sa rada cand a auzit de Dancila. Ce cred oficialii din UE despre premierul lui Dragnea

politica

Europarlamentarul socialist Ana Gomes ridiculizeaza activitatea din Parlamentul European a Vioricai Dancila. Mai mult, intr-un interviu acordat Digi24, Ana Gomes declara ca Viorica Dancila este „premierul de paie” al lui Liviu Dragnea.

Gomes s-a aratat, recent, indignata ca Liviu Dragnea, urmarit penal pentru fraude cu fonduri europene, mai ocupa inca o functie atat de importanta in statul roman. Enervata, Dancila a acuzat-o pe Gomes ca statul portughez ar fi dorit sa-i ridice imunitatea pentru ca si-a defaimat tara. Informatia este falsa, de fapt procurorii din Portugalia au acuzat-o de calomnie la adresa unui ministru suspectat de coruptie. Parlamentul European, inclusiv grupul socialistilor din care face parte si PSD, s-a opus atunci ridicarii imunitatii parlamentare.

„In primul rand, dati-mi voie sa va spun ca ma bucur ca prim-ministrul Dancila are ceva de zis – in sfarsit zice ceva! In anii in care a fost aici, in Parlamentul European, nu am auzit-o sa spuna ceva, sa vorbeasca despre ceva. Ce a spus despre mine e, in primul rand, factual incorect, mai ales ce a spus, despre cum ar fi incercat tara mea sa-mi ridice imunitatea. Nu a fost asa! (…) E o perceptie ca Liviu Dragnea e cel care conduce si partidul, si Guvernul. Oricand are o confruntare cu premierii, cum s-a intamplat cu Victor Ponta si cu ultimii premieri, scapa de ei si-i inlocuieste cu oameni de paie – in cazul de fata, femei de paie. Dupa cum v-am spus, nu reusesc sa vad ce contributie a avut doamna Dancila cand a facut parte din Parlamentul European”, a declarat Gomes pentru Digi24.

Apoi a urmat un diaolog savuros intre jurnalistul Digi24 si europarlamentarul socialist:

Digi24: Ei bine, noua ni s-a spus ca a avut mare succes la Bruxelles.

Ana Gomes: Serios?

Digi24: Da.

Ana Gomes: Bine! (rade, n.red.)

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: