Sevil Shhaideh a primit o noua functie in guvern. Partidul i-a gasit si Rovanei Plumb o pozitie importanta

news

Surse din PSD anunta ca Sevil Shhaideh va deveni consilier de stat in Guvernul Tudose iar Rovana Plumb va fi numita in fruntea comisiei de Afaceri Europene din Camera Deputatilor, locul lui Victor Ponta.

De asemenea, PSD a mai decis ca fostul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, sa fie numit chestor al Senatului, in locul lui Paul Stanescu. Acesta va deveni ministru al Dezvoltarii.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, ca nu are absolut nimic sa le reproseze ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, exprimand speranta ca Shhaideh, dupa demisie, va accepta sa lucreze in aparatul guvernamental.

„Atat Sevil, cat si Rovana, imediat dupa ce au primit citatiile la DNA, au venit sa-si prezinte demisia. Le-am oprit, i-am sunat pe Liviu si pe alti colegi si am reusit sa le oprim, tocmai pentru a nu fi un semnal de degringolada in Guvern, dar cele doua colege au ajuns la limita rabdarii. In special Sevil o tine asa din decembrie. N-am absolut nimic (…) sa le reprosez, ba mai mult (…), sper ca Sevil va accepta sa lucreze in aparatul guvernamental, fiindca chiar este extraordinar de buna pe ceea ce face”, a spus Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: