Sfatul lui Grindeanu pentru viitorul premier. El tine sa arate care este adevaratul caracter al sefului PSD, Liviu Dragnea

politica

Premierul Sorin Grindeanu a tinut sa sublinieze, intr-o conferinta de presa care a avut loc dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca Liviu Dragea nu este un om de incredere.

Intrebat ce sfat are pentru viitorul premier, Grindeanu  l-a indemnat sa fie foarte precaut: „Sa nu creada in pritenenia cu Liviu Dragnea”.

Grindeanu a mentionat ca, in omentul in care i s-a cerut de catre Dragnea sa fie premier, presedintele PSD i-a promis ca va avea alaturi un „prieten”. Insa, Grindeanu a descoperit ulterior ca trebuie sa „accepte compromisuri si prietenii oculte”.

Grindeanu a mentionat ca sunt cel putin cinci persoane carora Dragnea le-a promis postul de premier: „Stiu vreo cinci persoane ‘to be elected’, mi-as dori sa nu existe agende ascunse si scopuri ascunse pentru ca eu am avut aceasta senzatie in ultima luna. De fapt chiar mi s-a si spus: „Tu nu stiai ca e un Guvern de sacrificiu? Nu! O agenda ascunsa ar fi cea legata de faptul ca urmatorul prim-ministru sa stea cinci luni pana cand vom scoate o evaluare care n-are nicio legatura cu realitatea, dand jos propriul guvern.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: