Sfaturile unui profesor de origine palestiniana catre tarile care primesc refugiati, pentru a EVITA islamizarea

analize

Profesorul universitar Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, director al Centrului de drept arab si musulman, a publicat un set de sfaturi pentru tarile  care primesc imigranti musulmani pentru ca „Europa nu vrea sa se sinucida pe plan civilizational”.

Profesorul este un bun cunoscator al islamului, el sustinand lectii in universitati din Franta, Elvetia si Italia. Textul sau este de fapt un manual de „dezislamizare” a refugiatilor. Sfaturile au fost publicate pe site-ul ripostelaique.com.

„Daca Europa nu vrea sa se sinucida pe plan civilizational, ea trebuie sa stie ca refugiatii musulmani primiti in ultima vremea cu miile, pun invataturile Coranului si ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului si a oricarei alte legi.

Pornind de la acest adevar, tarile occidentale care primesc refugiati musulmani trebuie sa-i avertizeze ca aceste invataturi islamice nu-si au locul pe teritoriul lor si ca doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.

Acest avertisment trebuie facut in scris si fiecare refugiat trebuie sa se angajeze, tot in scris, ca va abandona invataturile islamului contrare drepturilor omului si legilor tarii de primire. Incalcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil si la expulzarea imediata din tara.

Aceste tari trebuie sa arate, negru pe alb, normele islamice care intra in conflict cu drepturile omului si legile tarii de primire, astfel incat totul sa fie clar.

Aceste tari trebuie sa-i invete pe copiii solicitantilor de azil ca normele islamice contrare drepturilor omului si ale tarii gazda nu sunt valabile in aceasta.

In plus, acestea trebuie sa controleze strict moscheile care au devenit, din pacate, cuiburi de teroristi in toate tarile occidentale. Fiecare imam care predica normele islamice contrare drepturilor omului si legilor tarii trebuie sa fie expulzat si moscheea sa inchisa.

Mai bine sa superi la inceput, decat sa regreti la sfarsit… si sa vezi tarile occidentale devastate. Trebuie realizat, in sfarsit, ca invataturile islamului sunt cauza distrugerii tarilor din care provin acesti refugiati… si ca aceste invataturi vor distruge si tarile de primire, daca ele nu le vor interzice pe teritoriul lor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: