Show cu Olguta la votare, anunta ca a votat „contra”. Programul PSD nu a convins-o sa voteze pozitiv

politica

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca dupa foarte multi ani a votat „contra” si i-a indemnat pe romani sa iasa la vot, pentru ca timp de patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral.

„Cred ca este prima oara dupa foarte, foarte multi ani cand votez ‘contra’. Si votez contra celor care nu inteleg ca avem niste sarbatori religioase si copiii nostri au dreptul sa se bucure de ele. Votez contra celor care nu inteleg ca o lege promulgata si votata de Parlament trebuie aplicata. Si cand spun asta ma gandesc la pensionari, care nici pana in acest moment nu au putut sa se bucure de prevederile noii legi si mai ales nu s-a inceput recalcularea tuturor dosarelor care inseamna o noua formula de calcul si automat cresteri pentru pensii. Votez impotriva celor care ne spun ca trebuie sa ne dezvoltam, dar in acelasi timp prevad pentru Oltenia 0 km de autostrada si 0 km de cale ferata”, a spus Vasilescu, presedinte al PSD Craiova, citata de Agerpres.

Ea i-a indemnat pe cetateni sa iasa la vot, pentru ca „asa cum voteaza acum, de asta vor avea parte in urmatorii patru ani”.

„Eu ii indemn pe toti craiovenii sa iasa la vot, pentru ca in urmatorii patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral si cum voteaza acum, de asta vor avea parte patru ani de acum de acum inainte. Deci, craioveni si romani, iesiti la vot!”, a declarat Vasilescu.

Ea a votat la o sectie amenajata la Gradinita „Petrache Poenaru” din Craiova, impreuna cu sotul ei, europarlamentarul Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, si cu Laura Vicol, candidat PSD pentru Camera Deputatilor.

Mai mult despre:

Comentarii: