Si-a mintit Ponta pana si colegii din PSD? „Victor va fi presedinte al PRU, iar eu voi fi presedinte executiv”

politica

Deputatul PSD de Suceava, Gavril Marza, dezvaluie ca a fost contactat de presedintele PRU, Bogdan Diaconu, care l-a asigurat ca Victor Ponta va prelua in curand conducerea acestui partid.

Marza a mai adaugat ca Diaconu l-a asigurat ca urmeaza „destructurarea PSD”.

„Ieri in jurul orei 11:00, am primit un telefon, nu recunosteam telefonul pentru ca cu domnul Bogdan am vorbit pentru prima oara ieri. Mi-a spus ca daca nu vreau sa ma aliez si eu miscarii care are loc la aceasta data, daca am vazut pe media ca se construieste Partidul Romania Unita si ma invita sa particip pentru ca el vorbeste in numele lui Victor. Sigur ca i-am spus ca eu nu voi mai candida, iar la sfarsitul acestui mandat nu voi face acest pas. dupa care mi-a spus ca ar fi foarte de folos sa ma inscriu pentru ca se urmareste o destructurare a PSD. Ca domnul Ponta, adica Victor va fi presedinte, iar Bogdan Diaconu presedinte executiv si sigur l-am cam dezamagit pentru ca nu ma intereseaza o asemenea miscare”, a declarat Marza la Antena 3.

Ponta a negat pana acum ca intentioneaza sa plece din PSD. El a anuntat ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de deputat la PSD Gorj.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: