Categories: life

Si-a protejat logodnica cu propriul trup de rafalele unui terorist. A incasat trei gloante

Un britanic a fost impuscat de trei ori in spate si a suferit un atac de cord, dupa ce si-a folosit trupul drept scut uman pentru a-si proteja logodnica de teroristul din Tunisia.

Matthew James, 30 de ani, a fost nimerit in umar, piept si sold, atunci cand atentatorul a deschis focul in directia sezlongurilor unde el statea alaturi de logodnica, Sarah Wilson, relateaza The Telegraph.

Aflata intr-un spital din Tunisia, alaturi de iubitul ei, Sarah, 26 de ani, a spus: „A incasat un glont pentru mine. Ii datorez viata, pentru ca el s-a aruncat in fata atunci cand a fost deschis focul. Era plin de sange de la gloante, dar el imi spunea sa fug si sa ma salvez. Mi-a spus: ‘Te iubesc, draga mea, dar pleaca. Spune-le copiilor nostri ca tatal lor ii iubeste’. Este cel mai curajos act pe care eu il stiu… Dar a trebuit sa il las pe plaja, sub un sezlong, pentru ca impuscaturile nu se mai opreau. Am fugit spre hotel, am sarit peste cadavre… Era un haos de nedescris si o balta de sange”.

Sarah si Matthew, din Pontypridd, sudul Tarii Galilor, sunt logoditi si au doi copii impreuna. Tegan, 6 ani, si Kaden, 14 luni, au ramas acasa, cu familiile parintilor. Cuplul a ajuns in statiunea tunisiana Sousse pe 21 iunie, pentru o vacanta de 2 saptamani.

Sarah spune ca ziua de vineri a inceput ca toate celelalte. Nici macar nu si-a dat seama ca pe plaja a aparut un barbat inarmat… „Matthew s-a asezat in fata mea si barbatul acela l-a impuscat, apoi s-a mutat si a fost impuscat din nou. A incercat sa se miste si a fost impuscat a treia oara”, povesteste femeia.

Ea a mai spus ca dupa ce s-a adapostit la hotel, timp de doua ore nu a avut nicio veste despre logodnicul ei. L-a cautat printre victime si a intrebat pe toata lumea despre el, insa n-a aflat nimic. Dupa doua ore a primit un telefon, iar Matthew a anuntat-o, cu o voce slabita, ca este la spital.

Barbatul a fost operat si este acum in afara oricariu pericol, mentioneaza stirileprotv.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

25 de minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

18 minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

O oră ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

33 de minute ago

Romania va produce si ea drone militare, la Brasov. Acord semnat de Carfil cu Periscope Aviation din Statele Unite

Drone militare urmeaza sa fie produse si in Romania, se anunta intr-un comunicat oficial transmis…

43 de minute ago