Si Ardealul este in strada: „Jos, jos, jos Guvernul mafiot”. Coloane uriase de manifestanti in Sibiu, Cluj-Napoca si Brasov – Video

news

Peste 3.500 de oameni scandeaza pe strazile din Sibiu impotriva PSD si a Guvernului Dancila, oamenii spunand ca au iesit la protest pentru sustinerea mitingului Diasporei, din Piata Victoriei. Alti 2.500 de protestatari sunt la Cluj-Napoca, transmite Mediafax. In Brasov sunt peste 500 de oameni in Piata Sfatului.

La Sibiu peste 3.500 de oameni s-au adunat in zona Pietii Unirii si au plecat in mars pe strazile orasului, intr-un protest care se vrea a fi unul de sustinere a mitingului de la Bucuresti, din Piata Victoriei.

Oamenii scandeaza „Jos, jos, jos Guvernul mafiot”, „PSD, ciuma rosie”, „Demisia” si „Anticipate”, „Diaspora este Romania”.

Protestatarii spun ca vor parcurge mai multi kilometri, pe principalele artere ale Sibiului, drumul lor trecand si prin fata casei presedintelui Klaus Iohannis.

Si in Piata Unirii din Cluj-Napoca sunt peste 2. 500 de persoane protesteaza cerand demisia Guvernului si alegeri anticipate

Participantii la protest s-au adunat in jurul orei 19 in Piata Unirii din Cluj Napoca avand pancarte cu mesaje precum „Jos PSD”, „Simt ca in tara mea nu pot prospera”, „PSD ciuma rosie”, M… PSD”, „Diaspora este Romania”.

Ei au scadat „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Uniti salvam toata Romania”, „Nu cedam nu capitulam”, „Fara penali”, „Anticipate”.

La protest participa si romani din Diaspora veniti din Spania, din Marea Britanie sau din orasele Italiei.

O femeie venita din Madrid a spus ca a venit in concediu ca sa sustina protestele din Romania fiind interesata de viitorul copiilor ei.

„Vrem sa venim acasa dar cu actuala conducere a tarii nu se poate, vrem schimbare in bine si un viitor pentru copiii nostri de aceea protestam. Vrem sa schimbam acest guvern si sa punem unul mai bun”, a spus aceasta.

Protestatarii vor sa mearga si intr-un mars pe strazile Clujului pana in Piata Marasti apoi sa se intoarca in Piata Unirii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: