Si Bulgaria se apara. A trimis ARMATA la granita pentru a preveni intrarea IMIGRANTILOR – VIDEO

externe

Decizie dura a autoritatilor de la Sofia. Vehicule blindate si militari inarmati au fost trimisi la granita cu Macedonia pentru a impiedica intrarea in tara a imigrantilor din Orientul Mijlociu.

Afluxul de imigranti care traverseaza Europa Centrala, provenind din Balcani si avand ca principala destinatie Germania, s-a reluat in forta in weekend, in contextul apropierii iernii, conform unor cifre oficiale facute publice luni. Cresterea numarului de imigranti a fost deja observata in Macedonia, motiv pentru care bulgarii au luat masuri de precautie.

Peste 8.500 de persoane au intrat in Austria duminica si alte 3.680 intre miezul noptii si dimineata zilei de luni, la ora locala 07:00 (05:00 GMT), a indicat politia austriaca.

Fara a egala recordurile inregistrate in septembrie, cand erau inregistrati pana la 14.000 de imigranti in 24 de ore, aceste cifre marcheaza o crestere sensibila comparativ cu saptamana trecuta, cand media a fost de 5.500 de nou-veniti pe zi.

In Ungaria, 7.879 de imigranti au fost inregistrati duminica si 7.907 sambata, o crestere in comparatie cu zilele precedente.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: