„Si dvs. de unde luati pensia? Din salariul meu o luati!”. Reactia batjocoritoare a unui jandarm fata de un protestatar in varsta – Video

news

Unul dintre coordonatorii jandarmilor care au fost prezenti, miercuri, in Piata Victoriei i-a spus unui manifestant in varsta ca pensia lui este platita si din salariul lui de jandarm.

Jandarmul s-a enervat cand manifestantii i-au adus aminte ca salariul lui este platit si de catre cei aflati in Piata Victorie. „Haideti, dom’le. Si dumneavoastra de unde luati pensia? Din salariul meu o luati”, s-a rastit jandarmul, care apoi a facut semne batjocoritoare din mana catre manifestanti.

Peste 4.000 de oameni au protestat, miercuri, timp de aproximativ cinci ore, in Piata Victoriei din Capitala fata de modificarea codurilor penale. In timpul protestelor, au avut loc altercatii intre manifestanti si jandarmi, opt persoane fiind ridicate de fortele de ordine si duse la Politie. Manifestatia a degenerat dupa ora 21.00, dupa ce mai multi protestatari au vrut sa se aseze pe carosabil pe bulevardul Aviatorilor, care este inchis circulatiei rutiere, si au existat imbranceli intre protestatari si jandarmi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: