Si ea candideaza la alegerile europarlamentare. Se afla pe lista partidului lui Vanghelie

news

Pe lista pentru alegerile europarlamentare care a fost depusa de Partidul Social Democrat Independent figureaza si o prezenta exotica. Pe pozitia 29 se afla Dalia Ciubuca (33 de ani), ale carei fotografii au devenit virale pe retelele de socializare.

Conform unui mesaj transmis redactiei de familiei Daliei Ciubuca, aceasta „este organizator de evenimente, administreaza doua firme, are contracte cu firme deosebit de importante”.

Partidul Social-Democrat Independent, partid creat de fostul primar Marian Vanghelie si inregistrat in noiembrie 2018, a strans peste 200.000 de semnaturi pentru depunerea listei de candidati la alegerile europarlamentare.

„Se numeste Partidul Social Democrat Independent (PSDI) si cred ca romanii vor intelege si vom izbandi sa ne debarasam de aceste gunoaie care au distrus aceasta tara. (…) O sa fie un partid de stanga, un partid – daca vreti – in care muncitorii sa se regaseasca, si cand spunem muncitori ne referim de la ceferisti, de la cei care lucreaza pe vagoane, pana la vanzatorii de la Metro, de la Carrefour, ca nu mai exista nimenea astazi care sa poata sa le ia apararea. Va fi un partid de stanga, la stanga PSD-ului, stanga nationalista, in sensul cel mai coerent al lucrurilor, in sens pozitiv”, anunta Vanghelie inainte sa-l lanseze.

Mai mult despre:

Comentarii: