Si el a votat pentru „familia traditionala”? Un barbat si-a violat copilul facut cu propria sora. Ce spune Politia

news

Politistii au retinut un barbat acuzat ca a violat un minor in varsta de opt ani, iar in urma investigatiilor s-a stabilit ca este vorba despre copilul biologic al suspectului, facut cu sora sa, se arata intr-un comunicat remis joi de IPJ Dambovita, citat de Agerpres.

”Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unui barbat banuit de comiterea infractiunii de viol, fapta savarsita in anul 2014. Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca pe parcursul acestei zile (joi, n.r.) sa fie prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, a precizat IPJ Dambovita.

Conform sursei citate, la data de 10 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pucioasa, au documentat activitatea infractionala a unui barbat, de 34 de ani, din Priboiu, banuit de comiterea infractiunii de viol. De asemenea, miercuri, politistii specializati in investigatii criminale au descins la locuinta acestuia. In urma perchezitiei domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de proba, iar banuitul a fost condus la sediul Politiei pentru audieri.

Din cercetarile efectuate politistii au stabilit ca, in perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrangere si profitand de imposibilitatea partii vatamate de a se apara sau de a-si exprima vointa, barbatul ar fi obligat un minor, in varsta de 8 ani, sa intretina raporturi sexuale cu el.

”Avand in vedere faptul ca exista suspiciunea rezonabila ca, in perioada 2004-2005, banuitul ar fi intretinut relatii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusa o expertiza genetica judiciara. Potrivit raportului de expertiza genetica judiciara, intocmit de Institutul National de Criminalistica-Serviciul Biocriminalistica din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza ca barbatul este tatal biologic al persoanei vatamate”, a informat IPJ Dambovita.

In cauza, politistii continua cercetarile sub coordonarea si supravegherea procurorului de caz.

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: