„Si eu sunt cap de porc”. Incepe revolutia in TVR impotriva politrucilor impusi de PSD in fruntea postului. Jurnalisti celebri: „Nu ne vom lasa intimidati”

news

Jurnalista Ramona Avramescu a dat publicitatii o scrisoare de protest, semnata de jurnalisti importanti din cadrul TVR, fata de comportamentul pe care sefa televiziunii publice, Doina Gradea, il are in legatura cu angajatii postului.

„M-am trezit de dimineata cu gandul ca ar trebui sa scriu ceva de ziua meseriei noastre si a celor care o fac. N-am avut nici o idee geniala si am lasat-o balta. Pana la urma, impreuna cu colegii mei de la Stirile TVR am scris asta, desi mi-as fi dorit din tot sufletul sa nu fie nevoie sa o fac. #sieusuntcapdeporc”, a scris Avramescu pe Facebook.

Scrisoarea, in care jurnalistii anunta ca nu se vor lasa intimidati, este semnata de nume celebre din TVR: Ramona Avramescu, Adelin Petrisor, Alex Costache, Mihai Constantin, Mihai Radulescu si multi altii.

Realizatorul emisiunii „Starea natiei”, Dragos Patraru, a dat publicitatii, joi, o inregistrare in care Doina Gradea o numeste „cap de porc” pe o jurnalista care a indraznit sa-i puna intrebari deranjante Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: