Si Grindeanu vrea negocieri cu Piedone: „Vorbim de maximizarea sanselor”

politica

Sorin Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca „anticipeaza o batalie extrem de stransa” in Bucuresti  si „atunci este normal sa existe un dialog cu toti cu care pot avea un dialog”. „Vorbim de un bazin electoral de stanga, vorbim de doi oameni care isi iau voturile in principal din acest bazin si vorbim de maximizarea sanselor”, a spus Grindeanu despre negocierile cu Piedone.

”PSD vrea sa castige alegerile si la Bucuresti, vrea sa castige majoritatea consiliilor judetene din tara. PSD va avea mult mai multe consilii judetene decat a avut dupa alegerile locale din 2020. In 2020, urmare a alegerilor, noi am avut 20 de consilii judetene, eu va spun ca vom avea cu vreo 20% mai mult”, a spus Grindeanu.

Prim-vicepresedintele PSD a precizat ca in acest moment, nu e un secret ca e un bazin electoral de stanga la Bucuresti care pare a fi accesat si de catre doamna Firea si de catre domnul Piedone.

”Solutia pe care noi am adoptat-o, aceea de a candida doamna Firea, ne da o anumita siguranta ca votantii de stanga, intr-o proportie covarsitoare, merg catre candidatul nostru, Gabriela Firea, sa fiu foarte bine inteles. Dar anticipam o batalie extrem de stransa intre acesti contracandidati si atunci va conta fiecare procent. E normal sa avem un dialog cu toti cu care putem avea un dialog”, a aratat Grindeanu, citat de news.ro.

Intrebat daca a existat acest dialog cu primarul Cristian Popescu Piedone, Grindeanu a raspuns: ”Daca presedintele partidului a facut acest apel, cine sunt eu sa-l contrazic?”.

”Presedintele partidului a facut acest apel, hai sa vedem zilele viitoare. Eu v-am spus argumentele care au dus la acest apel public al premierului. Vorbim de un bazin electoral de stanga, vorbim de doi oameni care isi iau voturile in principal din acest bazin si vorbim de maximizarea sanselor”, a explicat Sorin Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: