politica

Si Marcel Pavel candideaza la parlamentare. S-a bagat sa ii ajute pe Serban Nicolae si Mitraliera

Cantaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi se afla pe listele de candidati ale PER Mures. Tot din partea PER vor candidata si cei exclusi de pe listele PSD, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si Catalin Radulescu „Mitraliera”.

Pe listele PER Mures se afla, pe primele pozitii, solista de muzica usoara originara din Targu Mures Sanda Ladosi (Tache dupa casatorie), compozitorul Andrei Kerestely, interpretul de muzica usoara Marcel Pavel si actorul Bogdan Stanoevici.

Lista PER Mures pentru Senat:

1) Sanda Tache;

2) Andrei Kerestely;

3) Petrica Paraschiv;

4) Xenofon George Popa;

5) Niculina Alina Tudor;

6) Alexandru Ionut Radu.

Lista PER Mures pentru Camera Deputatilor:

1) Bogdan Dragos Aureliu Marian Stanoevici;

2) Marcel Pavel;

3) Corneliu Claudiu Vlas;

4) Ioan Micu;

5) Ioan Mincu;

6) Dumitru Boitos;

7) Elena Loredana Matei;

8) Viorica Giorgiana Popa Geambasu;

9) Mihai Alin Radu;

10) Karina Iohanna Boitos.

Serban Nicolae a anuntat vineri ca va face pereche cu Liviu Plesoianu pe listele PER Bucuresti. Tot in PER este si Adriana Bahmuteanu.

Inainte de a pleca din PSD, Plesoianu l-a catalogat drept „sluga” pe Ciolacu pentru ca nu a reactionat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

„Am plecat din PSD impreuna cu Serban Nicolae tocmai pentru ca tu si celelalte drone din jurul tau ati facut praf demnitatea acestui partid si a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida in tandem cu Serban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputatilor)! Iar toti romanii cu coloana vertebrala perpendiculara pe sol va vor administra, tie si celorlalte slugi si drone cocotate in varful PSD, cea mai usturatoare lectie!

Vai de capul tau, Ciolacule! Continui sa apar eu, din afara, partidul pe care cica il conduci tu… Un cuvintel n-ai scos in fata tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador in capul votantilor! Ce fel de ‘lider’ esti tu, degraba tremuratorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un general rus promite ca va distruge NATO pana in 2030: „Majoritatea statelor NATO vor ingenunchea si vor depune juramant in fata Rusiei”

Generalul rus de rang inalt Apti Alaudinov, comandantul fortelor cecene care lupta in Ucraina, a…

32 de minute ago

Firea da startul campaniei negative: „Nicusor Dan a castigat prin furt si minciuna”. Din tribune era aplaudata de Neculai Ontanu, condamnat definitiv pentru luare de mita

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, isi incepe campania cu atacuri violente la adresa…

47 de minute ago

Parlamentul European considera ca Ungaria „nu-si va putea indeplini in mod fiabil” rolul in fruntea Consiliului UE

Noua rezolutie a Parlamentului European privind starea valorilor UE in Ungaria semnaleaza o serie de…

23 de minute ago

Furie ruseasca fata de transferul de rachete americane ATACMS catre Ucraina: „Arme extrem de periculoase au fost trimise la Kiev”

Transferul "pe sub mana" de rachete ATACMS americane catre Ucraina nu poate fi justificat, deoarece…

41 de minute ago