Si Maria Grapini si-a luat talpasita din PSD. Partidul lui Voiculescu anunta ca Grapini este „umanista”

politica

Partidul Puterii Umaniste (PPUSL) anunta, vineri, intr-un comunicat de presa, ca europarlamentarul Maria Grapini, aleasa pe listele PSD, este membra a acestui partid. PPUSL este controlat de Dan Voiculescu.

„Europarlamentarul umanist Maria Grapini continua sa faca demersuri pentru sprijinirea fermierilor defavorizati si solicita Comisiei si Consiliului European cresterea bugetelor subventiilor alocate acestora”, anunta PPUSL intr-un comunicat transmis redactiei.

Maria Grapini nu a anuntat oficial pana acum ca nu mai este membra a PSD.

Zilele trecute, un alt europarlamentar PSD, Chris Terhes, si-a luat talpasita din PSD.

„Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a ma inscrie in Grupul ECR (Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM (Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD.

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol intre PSD si PNTCD, semnat intr-o conferinta de presa de presedintii celor doua partide. Protocolul stabileste colaborarea celor doua partide pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si a democratiei constitutionale in Romania.

Le multumesc si pe aceasta cale colegilor pentru buna colaborare pe care am avut-o in cadrul Delegatiei.

Ca membru in Grupul ECR – care sustine o Europa a democratiei si natiunilor – voi promova, in numele PNTCD, toate initiativele favorabile Romaniei”, a scris Terhes pe Facebook.

Terhes a fost impus pe listele PSD de Dan Voiculescu, alaturi de Maria Grapini si Carmen Avram.

Mai mult despre:

Comentarii: