Si noul sef de la Permise Auto Suceava a fost saltat de DNA. Venea la munca cu un Audi A8 in valoare de 100.000 euro

news

Noul sef al Servicului de Permise Auto si Inmatriculari Suceava, inspectorul principal de politie Viorel Andrei Donciu, detasat la Suceava de doar doua saptamani, a fost ridicat, miercuri dimineata, de procurorii DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar penal, anunta Stiri Suceava.

Ofiterul a fost ridicat de procurorii structurii teritoriale Cluj a Directiei Nationale Anticoruptie din camera de hotel de la Conacul Domnesc. Autoturismul ofiterului, un Audi A8 nou in valoare de aproape o suta de mii de euro, a ramas in parcarea unitatii de cazare.

Din primele informatii se pare ca audierea vizeaza perioada in care inspectorul principal de politie Viorel Andrei Donciu a activat in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures.

Viorel Andrei Donciu a ajuns la Suceava in data de 22 martie, dupa ce Serviciul de Permise si Inmatriculari a fost zguduit de perchezitiile procurorilor DNA Suceava, iar seful interimar, subcomisarul Alexandru Dutuc, a demisionat dupa doar cateva saptamani de la numire.

Pana la ora transmiterii acestei stiri procurorii DNA nu au anuntat ce calitate are in dosar inspectorul principal de politie Viorel Andrei Donciu.

Viorel Andrei Donciu a condus Serviciul de Permise Auto si Inmatriculari Maramures incepand din ianuare 2020 pana la momentul in care a fost detasat la Suceava.

Mai mult despre:

Comentarii: